The Shooting Star

Mijn meest complete pakket voor jou! Dit pakket is echt bedoeld om je business naar een hoger niveau te tillen. Het resultaat: meer klanten, meer omzet en meer groei! En een solide plan dat je kan blijven gebruiken voor je online marketing in de toekomst.

Samen met jou ga ik een gedegen social media marketingplan opstellen. Social media marketing is niet moeilijk. Met dit plan begrijp jij de ins en outs van een goeie en vooral effectieve online marketingstrategie. We gaan je bedrijf online op de kaart zetten via de juiste kanalen voor jouw doelgroep. We gaan je doelen bepalen en je zichtbaarheid vergroten. Samen, want het draait tenslotte om jou en jouw bedrijf!

Door je marketing effectief in te zetten, krijg je direct een zichtbaar resultaat. Door je marketing voor je te laten werken, krijg je meer klanten en dus meer omzet. Je gaat sneller groeien met je bedrijf kunt sneller stappen gaan zetten. Droom je van het opbouwen van een team om je heen? Of een bepaalde omzet die je wilt bereiken of een bepaalde impact die je in deze wereld wilt maken? Why not?

Je gaat merken dat jouw marketing steeds minder tijd gaat kosten. Hiermee houd je ruimte over voor andere zaken. Zaken in jouw bedrijf waar je meer energie van krijgt. De kans om nieuwe ideeën uit te werken. Of misschien heb je te weinig tijd voor je gezin of je sociale leven. Tijd is nou net iets dat je niet kunt vermenigvuldigen, maar door deze goed te benutten, kun je wel ruimte creëren.

Bereik meer van jouw ideale klanten op een eenvoudige manier. Je gaat zien, dat wanneer dit marketingplan in werking treedt, je meer ruimte krijgt voor nieuwe ideeën. Je gaat makkelijker nieuwe producten lanceren en je bereikt hiermee meer van jouw ideale klanten. Jouw ideale klanten gaan horen waarom ze bij jou moeten zijn en ze weten je straks makkelijk te vinden. Hoe fijn is het om niet te hoeven stressen of je wel voldoende klanten krijgt.

En je kunt het zelf doen, je houdt grip op je eigen business, daarvoor ben je tenslotte ondernemer geworden toch? Je hebt helemaal geen dure marketingbureaus meer nodig!

En social media marketing is fun! Ook als jij denkt dat je helemaal niet creatief bent. Je zult jezelf nog verrassen.

In deze 10 stappen pak je je online podium:

 • We beginnen met een inspiratiesessie, een hele ochtend of middag brainstormen. Tijdens deze sessie gaan we je doelstellingen bepalen en focus aanbrengen.
 • Hoe is je positionering nu en waar wil je heen?
 • Jouw klant in beeld, wie is je klant en hoe bereik je hem/haar?
 • Wat is het aanbod in de markt? En wat doet je concurrentie?
 • Je product/dienst, waar wil je mee in the picture staan?
 • We bekijken je branding en kijken ook naar je website.
 • The moneytalk. Hoeveel budget heb je nodig voor je marketing?
 • Samen kijken we welke marketingkanalen het beste bij jouw klant passen.
 • We gaan content creëren en in inplannen.
 • We monitoren, analyseren de data en sturen bij waar nodig.

Het eindresultaat: meer klanten, meer omzet en meer groei! En een solide plan dat je kan blijven gebruiken voor je online marketing in de toekomst.

Voor wie?

Voor ondernemers die beseffen hoe belangrijk social media marketing is en met een goed plan aan de slag willen. Ondernemers die er nog niet of onvoldoende mee bezig zijn. Ondernemers die hun online podium willen gaan pakken om te gaan groeien en hun business naar the next level willen tillen.

Looptijd: 3 maanden op basis van 5 uur per week. € 2.999,-

Vraag nu een gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan.

20191111-marielle-lq-034

Wat kan MaKe voor jou betekenen?

Let’s reach for the top

Wat zit er nog meer in The Shooting Star:

 • Tweewekelijks contact
 • Een content planner
 • Een lijst met handige tools
 • Een lijst met contenttips
 • Nazorg: Je mag me nog een half jaar lang bellen voor vragen en feedback.

Wat kan MaKe voor jou betekenen?

Let’s reach for the top

Start typing and press Enter to search