fbpx

The Sparkling Star

Ik leer je hoe je een goeie Facebook en Instagram campagne moet maken, zodat je dit zelf kunt doen. Ik leer je advertenties maken, de juiste afbeeldingen te gebruiken, je doelgroep te bepalen. Ik ga je laten zien welke teksten werken en wat je vooral niet moet doen. Na deze sessie weet je hoe je een goeie advertentiecampagne maakt die gegarandeerd resultaat gaat opleveren. Ik leer je hoe je een landingspagina aanmaakt en hoe je een mailinglijst opbouwt.

Hoe gaaf is het als je dit zelf kunt en direct resultaat ziet? En je kunt het zelf doen. Je hebt helemaal geen dure marketingbureaus meer nodig! Dit gaat je meer zichtbaarheid en meer klanten opleveren.

Wat zit er in dit pakket?

  • Ik leer je van A tot Z hoe je een goeie Facebook en Instagram advertentiecampagne moet maken, zodat jij zelf voor een continue instroom aan klanten kunt gaan zorgen.
  • Je weet hoe je de juiste doelgroepen moet kiezen, waardoor je nog specifieker jouw klant aanspreekt.
  • Je gaat aan de slag met afbeeldingen en teksten.
  • Je gaat testen met wat werkt.
  • We gaan een advertentiebudget bepalen aan de hand van je doelstellingen, zodat je met jouw budget het maximale resultaat behaalt.
  • Na 2 weken neem ik opnieuw contact met je op om de resultaten van je campagne te bespreken. Als het nodig is, doen we nog aanpassingen. In deze periode mag je me uiteraard tussendoor vragen stellen.

Het eindresultaat: Je weet hoe je een effectieve Facebook en Instagram campagne moet opzetten. Dit gaat je meer zichtbaarheid en meer klanten opleveren.

Voor wie?

Ondernemers die niet weten waar ze moeten beginnen, maar graag zelf aan de slag gaan met hun online zichtbaarheid. Die het leuk vinden om met social media bezig te zijn.

  • Deze 1 op 1 sessie duurt 4 uur en kost € 179,- excl. BTW en reiskosten.

Vraag nu een gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Als ik er ruimte voor heb, help ik ondernemers ook graag tussendoor met hun Facebook en Instagram campagnes. Als je bijvoorbeeld een workshop vol wilt krijgen en de advertentiecampagne door mij wilt laten maken en laten monitoren, dan help ik je graag.

Ik doe dit op basis van mijn uurtarief à € 45,- per uur.

20191111-marielle-lq-034

Wat kan MaKe voor jou betekenen?

Let’s reach for the top

Wat zit er nog meer in The Sparkling Star:

  • Een content planner
  • Een lijst met handige tools
  • Een lijst met content tips

Wat kan MaKe voor jou betekenen?

Let’s reach for the top

Start typing and press Enter to search