Workshop Facebook Adverteren voor Beginners

Veel ondernemers worstelen met het adverteren op Facebook. Ze weten niet precies waar ze moeten beginnen, wat ze moeten posten, wat wel werkt en wat niet en vaak helemaal niet wat het ze kost of oplevert. Na deze workshop weet jij dat wel!

In deze 3,5 uur durende workshop leer ik je hoe je kunt beginnen met Facebook adverteren. Ik leer je de do’s and dont’s en laat je zien wat resultaat gaat opleveren. We gaan een advertentie maken en lopen samen alle stappen door. Ik leer je hoe je doelgroepen kunt instellen om precies jouw potentiële klanten te benaderen. Potentiële klanten die sneller overgaan tot aankoop na het zien van jouw advertentie. Ik vertel iets over goede content en storytelling.

Wat erin zit:
✅ Je gaat leren hoe je een effectieve Facebookcampagne maakt. In de les gaan we samen een campagne maken.
✅ We gaan je doelstellingen en doelgroepen bepalen, zodat je echt jouw potentiële klanten gaat bereiken.
✅ We gaan het hebben over content die werkt.
✅ Welk budget je in moet zetten om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.
✅ Meten is weten. Ik ga je leren hoe je de resultaten van je campagne leest.
✅ Je krijgt tips en trics over het gebruik van Facebook.

En als bonus krijg je van mij een lijst met handige tools die je kunt gebruiken en een contentplanner zodat je vooruit kunt plannen.

Na het volgen van deze workshop heb jij de inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Dit is wat anderen over de workshop zeiden:

Een zeer prettige en leerzame cursus. Met deze tips over het gebruik van Facebook, waar je op moet letten, maar ook op welke wijze je het beste je doel bereikt, waren echte eye-openers die ik direct in de praktijk kan toepassen. Ik heb weer nieuwe inzichten en inspiratie over het adverteren via Facebook! – Petra, schoonheidsspecialist.

Ik heb de training met veel plezier gevolgd. Mariëlle is enthousiast, eerlijk en open. Je leert naast de voorwaarden voor een goede advertentie ook de achtergronden beter kennen, waardoor je gerichter kunt adverteren. Ik was altijd wat sceptisch over adverteren op facebook. Ik heb nu geleerd dat het echt een meerwaarde kan hebben als je het met verstand en duidelijke doelen doet. Mariëlle, dank je wel! – Kim, psycholoog voor lichaam en geest.

Jij kunt dit ook! Meld je hier aan. Na aanmelding ontvang je een datumprikker, zodat je kan deelnemen wanneer het jou uitkomt. De eerstvolgende workshops gaan eind augustus/begin september weer van start.

Locatie: Weert

Prijs: € 129,-

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden.

Start typing and press Enter to search