fbpx

Liefde is…

 In Geen categorie

Liefde is…

Mijn partner en ik zijn al een tijdje uit elkaar en ik heb me ook eens aan Tinder gewaagd. Meer uit nieuwsgierigheid, dan dat ik echt op zoek ben. Ik ben al een tijdje uit de “datingscene”, (of eigenlijk heb ik er nooit echt in gezeten) dus dit was wel even een stapje.

Ik ben een kind van de eind jaren 70, dus toen ik jong was, was de enige manier om iemand tegen te komen, door op stap te gaan. En als je wilde afspreken, moest je elkaar bellen, via de vaste lijn.

Tinder is heel vluchtig en past daarom zo goed in deze tijd. De een vindt het helemaal niks en de ander vindt de liefde van zijn leven.

De meeste mensen op Tinder kijken maar 1 of 2 seconden voor ze naar links swipen. Daarom is het belangrijk om een goeie beginfoto te plaatsen, iets waarmee je opvalt. Pas dan gaat iemand je profiel lezen. Als je hier dus een leuke tekst neerzet waarover is nagedacht en die aanspreekt, dan scoor je punten en swipet de persoon naar rechts. En misschien heb je dan wel een match. ❤️ ❤️ ❤️

Hetzelfde geldt voor Social Media. Er is zoveel aanbod van berichten dat mensen heel snel voorbij scrollen en dus moet je zorgen dat jouw bericht of advertentie opvalt. Hoe dan?

Ik heb een paar tips voor je:

  1. Zorg voor een goede opvallende afbeelding, gebruik geen stockfoto’s.
  2. Maak gebruik van video met ondertiteling. Mensen kijken liever naar video, maar zetten vaak het geluid uit.
  3. Denk goed na over een pakkende titel bij je bericht of advertentie. Iets waarbij men denkt: Ho wacht, dit moet ik lezen!
  4. Denk goed na voor wie je je tekst schrijft of je video maakt.
  5. En als laatste, wissel af. Maak berichten, stories, video’s, weggevers, advertenties, etc.

Als je deze 5 tips opvolgt, heb je zo een match met je ideale klant. (of de liefde van je leven 😍)

En mijn Tinder avontuur? Ach, ik heb het maar weer uitgezet. Ik merk dat het me teveel tijd kost en die tijd besteed ik liever aan mijn kids en mijn bedrijf. En aan social media 😉

Recent Posts

Start typing and press Enter to search